Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια νέα εταιρεία που δημιουργήθηκε από έμπειρους προγραμματιστές με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας.

Είμαστε τα έργα μας.

Ως προγραμματιστές με εμπειρία μεγαλύτερη από 15 χρόνια, το 2020 δημιουργήσαμε την Mind The Web. Σύντομα αναλάβαμε απαιτητικά projects στο χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων και του custom design. Σήμερα έχουμε ολοκληρώσει έναν μεγάλο αριθμό άρτιων έργων και εφαρμογών υψηλών απαιτήσεων με δεκάδες ευχαριστημένους πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Εργαζόμαστε σταθερά με στόχο το μετρήσιμο αποτέλεσμα για κάθε project που αναλαμβάνουμε. Παραμένουμε για πάντα κοντά στους πελάτες μας. Για εμάς, μετράνε τα έργα και μέσα από αυτά συστηνόμαστε.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εξειδικευμένα προγράμματα και εφαρμογές, που προσαρμόζουμε απόλυτα στις ανάγκες και τους στόχους κάθε επιχείρησης.

Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή και στον σχεδιασμό eshops, ιστοσελίδων, και πρωτότυπων εφαρμογών με πολύπλοκες απαιτήσεις και ταυτόχρονα, απλότητα στη χρήση τους. Βάση μας είναι το τρίπτυχο λειτουργικότητα-αισθητική – αποτέλεσμα.
Λειτουργικότητα για την Mind The Web σημαίνει απλότητα στη χρήση ακόμα και στις πολύ πολύπλοκες εφαρμογές. Αισθητική σημαίνει σύγχρονη, ευχάριστη παρουσίαση η οποία προκαλεί τον χρήστη να παραμείνει στη σελίδα και να εξερευνήσει το περιεχόμενο. Αποτέλεσμα σημαίνει επιχειρηματική και οικονομική ανάπτυξη για τους πελάτες μας.
Εργαζόμαστε επίμονα κάθε μέρα σε κάθε νέα πρόκληση κάνοντας κάθε project, δικό μας.

Ας ξεκινήσουμε μαζί το νέο σας project!